مدرسه درمانگری
علم روانشناسی و مشاوره در ردیف یکی از پایهای ترین ضرورتهای زندگی انسان امروز و در دورهای که انسان سالم محور توسعه پایدار تلقی میشود، اهمیت روزافزون یافته است و در تلاش است تا بتواند نقش موثری را در پرورش سلامت و بهداشت روانی انسانها ایفا کند. در راستای تحقق این تلاش، تربیت نیروهای متخصص و برخوردار از صلاحیت حرفهای از مهمترین اهداف و مأموریتهای نهادهای مرتبط با این امر محسوب میشود. اقبال روزافزون به آموزشهاي حرفهای و تخصصی در حوزه روانشناسی و مشاوره حاكي از آن است که این آموزشها ضرورتی اجتناب ناپذیر برای تربيت نيروي انساني متخصص و ارتقای كيفيت خدمات سلامت و بهداشت روان بهشمار میرود.
مجموعه مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی در دانشگاه شهید بهشتی با توجه به برخورداری از سرمایه های ساختاری، علمی و تخصصی در پاسخ به نیاز دانشجویان و دانش آموختگان در حوزه روانشناسی و مشاوره از تابستان ۱۳۹۸ اقدام به تشکیل «مدرسه درمانگری» در چهار فصل و با هدف آموزشهای کاربردی دانش روز روانشناسی و مشاوره و ارتقای مهارتهای حرفهای و تخصصی با تمرینهای عملی تحت نظارت تخصصی اساتید مجرب از کلاس درس تا اتاق درمان نمودهاست.
دورههای آموزشی در «مدرسه درمانگری» به صورت کوتاه مدت (کسب دانش و مهارت در یک زمینه معین) و بلند مدت (دورههای جامع تربیت درمانگر در حوزههای زوج و خانواده، کودک و نوجوان، اختلالات بالینی بزرگسال با رویکردهای مختلف، تربیت مدرس در حوزههای ارتقایی و پیشگیرانه و …) طراحی و توسط اساتید متخصص و مجرب در حوزههای ذکر شده و با روشهای مشارکت فعال و به صورت کاربردی و تمربنهای عملی کارورزی ، با تعداد افراد محدود برگزار میشود.
معرفی دورهها و کارگاهها در هر فصل از طریق سایت مجموعه مراکز خدمات روانشناسی و مشاوره، کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام به اطلاع متخصصان میرسد.