معرفی مرکز

دانشکده علوم تربیتی و روان­شناسی دانشگاه شهید بهشتی با وجود رشته های روان­شناسی بالینی، روان­شناسی بالینی کودک و نوجوان، تربیتی، کودکان استثنایی- مشاوره خانواده و مشاوره مدرسه و نیز همکاری با پژوهشکده خانواده و انجمن روان­شناسی بالینی کودک و نوجوان توانسته است تا در جهت تخصصی نمودن مراکز خدمات روان­شناسی و مشاوره تحت پوشش خود، گام موثری بردارد و بدین ترتیب بر کیفیت خدمات خود بیفزاید. در حال حاضر این دانشکده به سه مرکز تخصصی مجهز می­باشد که هرکدام در زمینه ­های تخصصی زیر به ارائه خدمات روان­شناختی و مشاوره ­ای  می پردازند.

*مرکز خدمات روان­شناسی و مشاوره (1)

سال تاسیس: 1368

هدف: علاوه بر ارائه خدمات تخصصی در زمینه مسائل فردی و خانواده ، در جهت آموزش عموم و کارکنان سازمان­ها (با هدف پیشگیری و ارتقا سلامت روانی) و باز آموزی دانشجویان و فارغ التحصیلان گروه های روان­شناسی و مشاوره (با هدف به­ روز­رسانی گروه­ها) گام برداشته است.

تلفن: 29902365

آدرس: ولنجک- دانشگاه شهید بهشتی- جنب خانه فرهنگ دانشجویی

روزها و ساعات کار: شنبه لغایت چهارشنبه، 8 الی 18

*مرکز خدمات روان­شناسی و مشاوره (2)

سال تاسیس: 1376

هدف: این مرکز با هدف پیشگیری، ارتقا و درمان در زمینه مسایل خانواده (پیش از ازدواج و زوج)، فردی (اضطراب، افسردگی، وسواس و ...) و کودک و نوجوان (بیش فعالی، مشکلات رفتاری، تحصیلی و ...) به فعالیت می پردازد.

تلفن: 88966861 و 88950997

آدرس: بلوار کشاورز- جنب هتل اسپیناس- ساختمان 134

روزها و ساعات کار: شنبه لغایت پنج شنبه، 8 صبح الی 19:30

*مرکز خدمات روان­شناسی و مشاوره (3)، کلینیک تخصصی مادر و کودک

سال تاسیس: 1393

هدف: این مرکز با هدف تمرکز بر آموزش و مداخلات پیشگیرانه در کودکان پیش دبستانی و خانواده های آنها تاسیس شد.

تلفن: 44664071

آدرس: شهرک اکباتان، فاز 3- جنب بیمارستان صارم-، پردیس 2 دانشگاه شهید بهشتی